Amiris je drevo, ki ga morda ne pozna ravno vsak, vendar bi ga po njegovem vonju marsikdo povezal s sandalovino. Raste na goratih pobočjih Haitija, ima bele cvetove, za pridobivanje eteričnega olja pa se uporablja njegovo lubje.

Mehek vonj amirisa spodbuja občutek varnosti in notranjega miru, hkrati deluje pomirjevalno in blažilno, zato se ga velikokrat uporablja pri meditaciji. Dostikrat se ga uporablja tudi v kozmetiki, saj zavira staranje in spodbuja regeneracijo. Pomaga nam tudi pri težavah z dihali.

10 ml eteričnega olja je odmerjenih v lično embalažo iz mironskega stekla, ki dolgotrajno ščiti olje pred škodljivimi sončnimi žarki. V notranjost prepušča le nevidni spekter sončne svetlobe, ki omogoča, da se ohrani molekularna struktura olja.

Opozorilo: Eterično olje se ne sme uporabljati kot nadomestek zdravljenja oz. zdravil. Olja lahko le pripomorejo k zdravljenju določenega stanja. Pred kakršnim koli zdravljenjem z eteričnimi olji se prej posvetujte z zdravnikom. Izdelek uporabljajte odgovorno.

VPLIV NA PROSTOR

Spodbuja občutek varnosti in notranjega miru, odganja žuželke.

VPLIV NA POČUTJE

Pomirja, blaži.

LEPOTA

Zavira staranje, spodbuja regeneracijo.

ZA ZDRAVJE

Umirja razdraženost grla in spodbuja razsluzitev.

ODMERJANJE

Do 10 kapljic, odvisno od načina uporabe.

KOLIČINA

10 ml

OPOZORILA

Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo!
Eteričnega olja in zmesi z eteričnim oljem nikoli ne nanašajte na sluznice, v notranjost telesa in v oči!
Pred prvim nanosom na kožo opravite test občutljivosti.
Hraniti izven dosega otrok.
Ni za uživanje.
V primeru preobčutljivosti na izdelek, prenehajte z uporabo.
Ne uporabljajte v času nosečnosti.
Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
Shranjujte pri temperaturi do 25°C.
Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin.
Kajenje prepovedano.
Vnetljivo.
Okolju nevarno.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Eterično olje Amiris 10 ml

15,00 z DDV