O blagovni znamki Berryshka

Strast. Ljubezen. Drznost.

Odličnost, Eleganca in Prefinjenost.

Prava družinska stvaritev, sega že 30 let v preteklost, ko je oče Jože v dolenjski destilarni iz prejšnjega stoletja, v kraju Obrh pričel z izdelavo naravnih eteričnih olj.

Medsebojno sodelovanje, dolgoletne izkušnje, prave spretnosti in predvsem neizmerna strast in ljubezen, je izoblikovala edinstveno paleto izdelkov blagovne znamke Berryshka.

V svojih izdelkih uporabljamo le najkakovostnejše naravne sestavine in z obnovljivimi viri energije odgovorno skrbimo za naravo in okolje.

Sledimo najnovejšim trendom na področju žganih pijač, likerjev in čokolad in vedno odkrivamo nove okuse. Kot zagovornik zmernega pitja alkohola z ustvarjanjem drznih kreacij združujemo dve pregrešno dobri sladkosti – alkohol in božansko čokolado, ter ju povzdigujemo na višjo raven uživanja in raziskovanja pristnega okusa.
Stremimo k povzdigovanju umetnosti obdarovanja na novo raven osebnega izražanja – Odličnost, Eleganca in Prefinjenost.

Elegantna stvaritev božanskih okusov.

Izvirni okusi dolenjske destilarne in čokoladnice v objemu kočevskega pragozda, razkrivajo skrivnosti in ustvarjajo vrhunske žgane pijače, likerje pisanih okusov Premium kakovosti in ročno izdelanih čokolad prefinjenih in elegantnih oblik.

Slovenska blagovna znamka, večkratni dobitnik mednarodnih priznanj za vrhunsko kakovost.

Vsi izdelki blagovne znamke Berryshka se odlikujejo z najvišjo mednarodno priznano kakovostjo, s skrbno izbranimi bogatimi, naravnimi in žametnimi okusi, z nizko vsebnostjo sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov. Edinstvena sestavina vseh naših pijač je naravna izvirska voda iz naše destilarne in čokoladnice, izpod starodavnih krošenj kočevskega gozda-največjega pragozda v Srednji Evropi.


Za drzne pustolovce, strastne gurmane, ki si znajo vzeti čas in uživati trenutek božanskih okusov.

Zgodba o Berryshki

Sega daleč v sedemnajsto stoletje, kjer nedaleč od naše destilarne in čokoladnice, v objemu kočevskega pragozda, mirno počiva kraj Soteska. Tam že tristo let stoji in buri duhove skrivnostni baročni stolp skritih sladkosti in pregrehe, imenovan Hudičev Turn. Prostor zabave in pregrešnega užitka je bil zaradi svoje mističnosti in poživljajočih napitkov poznan daleč naokoli.

O njem vedo okoliški prebivalci veliko povedati, saj skriva zgodbe o dogodkih popotnikov iz različnih delov sveta. Stolp, ki je predstavljal beg iz realnosti v mistiko, je krasilo mogočno kamnito obzidje in trije kamniti portali. Vstop v notranjost in pogled na čudovite poslikave je človeka ponesel v čaroben svet.

Navadno se je ob večerih po vrtu razlivala prijetna glasba, ki je kot sladka mana vabila petične goste.

…Skrivni vrt, poln gozdnih sadežev, se je razprostiral okrog stolpa in v nežnih ritmih violine vabil v objem. Nihče se ni mogel upreti…

Zgodba pravi, da je skrivnostna sila vsakogar, ki je prestopil portal, ponesla v mistična doživetja, ki jih poprej nihče ni okusil. Nadvse prefinjena in čutna ženska, prava iluzija poželenja, je iz skrbno izbranih sestavin skrivnega vrta pripravila opojne in dih jemajoče napoje.

Popotniki so jo poimenovali Berryshka, po domače Jagodka. Le požirek in že si občutil božanskost okusov gozdnih jagod, polnih strasti, poželenja in skrivnih dimenzij divjega gozda.

Zgodbo Berryshke smo ponovno obudili, da z vami delimo čarobnost starodavnega gozda.

A recept teh opojnih pijač še vedno ostaja skrivnost.


Pravijo, da duh Berryshke še vedno živi …

Le požirek izbrane Berryshke in vaše potovanje v Svet Mistike, Poželjivosti in Skritih Sladkosti se prične!

 

KAKO NASTANE BERRYSHKA