Vstopite v čarobni svet okusov z našimi unikatnimi ročno izdelanimi darilci »Pomladni grižljaji« v kombinaciji z mednarodno nagrajenim aronijinim ginom, ki razkrivajo novo dimenzijo okusov in se skupaj predstavljajo pod imenom VESNA.

Vsak grižljaj je popotovanje skozi čas, kjer se tradicija in inovacija združita v popolno harmonijo. Naši pralineji so polnjeni s sočno figo, ki velja za simbol moči in poguma, ter hrustljavim mandljem, ki je simbol božanske naklonjenosti in odobravanja.  Najboljša temna čokolada, ki nežno obliva vsak praline, nosi v sebi zgodbo o ljubezni do čokolade in skrbno zbranih sestavin, poslikava pralinejev z živimi barvami pa predstavlja cvetočo pomlad.

VESNA je slovanska boginja pomladi, pomlad pa spominja na nove, rožnate cvetove. V naši omejeni izdaji darila rožnata povezuje pomladne grižljaje in mednarodno nagrajen aronijin gin – Gin ‘N Berry.

omejeno izdajo naših darilc vam ponujamo ekskluzivno priložnost, da se prepustite časom praznovanja okusov in odkrijete, kako lahko vsak trenutek postane poseben s pridihom razkošja in edinstvenosti.


Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

VSEBINA

Gin 'N Berry Gin, Pomladni grižljaji

SESTAVINE

Gin: voda, alkohol (40%), matični sok aronije, sladkor, začimbe in zelišča, barvilo: E122, Pralineji: Temna čokolada (kakavova pasta – najmanj 72% , sladkor, kakavovo maslo, emulgator SOJIN lecitin), polnilo figa (35% sadni delež fige, glukoza, sladkor, aroma fige, modificiran škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti (E330), konzervans E202),kremno MANDLJEVO polnilo (rastlinske maščobe (sončnična, palmina), posneto MLEKO v prahu, naravna aroma vanilije, pražen MANDELJ, rum). Barvila za živila E100, E120, E129, E133, E141.

KAKOVOST

Najboljši kakav s plantaž Dominikanske Republike. Ročno izdelani pralineji po najvišjih kakovostnih standardih nizke vsebnosti sladkorjev, polnjeni s polnili po domačem receptu.
Mednarodno nagrajeni Gin narejen na osnovi London Dry gina, z dodanim 100% sokom iz plodov aronije, ki jo pridelamo v lastnem nasadu.
Omejena izdaja.

Pomladno presenečenje – ...

52,90 z DDV

Prijavite se na e-novičke in pridobite kodo za 5% POPUST v naši spletni trgovini!