Vstopite v čarobni svet okusov z našimi unikatnimi ročno izdelanimi darilci »Pomladni grižljaji«, ki razkrivajo novo dimenzijo okusov. Vsak grižljaj je popotovanje skozi čas, kjer se tradicija in inovacija združita v popolno harmonijo. Naši pralineji so polnjeni s sočno figo, ki velja za simbol moči in poguma, ter hrustljavim mandljem, ki je simbol božanske naklonjenosti in odobravanja. Vse skupaj pa v naših očeh predstavlja simbol preobrazbe v obdobju ponovnega prebujenja.

Najboljša temna čokolada, ki nežno obliva vsak praline, nosi v sebi zgodbo o ljubezni do čokolade in skrbno zbranih sestavin, poslikava pralinejev z živimi barvami pa predstavlja cvetočo pomlad. Vsak praline je edinstvena mojstrovina, ki izraža našo strast in predanost do ustvarjanja nepozabnih gastronomskih doživetij.

Z omejeno izdajo naših pralinejev vam ponujamo ekskluzivno priložnost, da se prepustite časom praznovanja okusov in odkrijete, kako lahko vsak trenutek postane poseben s pridihom razkošja in edinstvenosti.

SESTAVINE

Temna čokolada (kakavova pasta – najmanj 72% , sladkor, kakavovo maslo, emulgator SOJIN lecitin), polnilo figa (35% sadni delež fige, glukoza, sladkor, aroma fige, modificiran škrob, sredstvo za uravnavanje kislosti (E330), konzervans E202),kremno MANDLJEVO polnilo (rastlinske maščobe (sončnična, palmina), posneto MLEKO v prahu, naravna aroma vanilije, pražen MANDELJ, rum). Barvila za živila E100, E120, E129, E133, E141.

KOLIČINA

65g

KAKOVOST

Najboljši kakav s plantaž Dominikanske Republike. Ročno izdelani pralineji po najvišjih kakovostnih standardih nizke vsebnosti sladkorjev, polnjeni s polnili po domačem receptu. Omejena izdaja.

Pomladni grižljaji (Limited Ed...

7,30 z DDV

Prijavite se na e-novičke in pridobite kodo za 5% POPUST v naši spletni trgovini!