O Berryshki

1 slajd Zgodba o Berryshki

ELEGANTNA STVARITEV BOŽANSKIH OKUSOV

Zgodba o Berryshki

Zgodba o Berryshki se začne v 20. stoletju, v malem kraju Obrh pri Dolenjskih Toplicah, kjer so krajani vrsto let nabirali gozdne sadeže in iz njih izdelovali razne izdelke. Pri tem je bil zelo pomemben tudi vodni vir, čisti izvir Obrščice v bližini gozda. V neposredni bližini izvira se nahaja destilarna, kjer so destilarji v petdesetih letih izdelovali razna eterična olja iz lokalnih surovin – iz jelke in smreke. Vonjave in sadni napitki so očarali ne samo krajane, temveč so navdušile tudi ljudi iz drugih krajev Dolenjske.

 

2 slajd Berryshka

z vami delimo čarobnost starodavnega gozda

Berryshka

Tako se je družina Kenda ob koncu devetdesetih let odločila, da bo zbrala najbolj očarljive vonjave in najbolj opojne okuse na enem mestu. Destilarna je ponovno začela obratovati in poleg eteričnih olj začela proizvajati še dve pregrešno dobri sladkosti. Gozdne skrivnosti lahko okušaš v Berryshkinih pijačah in čokoladah, njihov vonj pa lahko najdeš v majhnih stekleničkah eteričnih olj znamke BF.

VEČ O BERRYSHKI

 

3 slajd Destilarna

premium žgane pijače in likerji mednarodno priznane kakovosti

Kako nastanejo?

Poglejte v našo destilarno in odkrijte skrivnosti priprave Berryshka premium žganih pijač in likerjev mednarodno priznane kakovosti.

POGLED V NAŠO DESTILARNO

 

4 slajd Čokoladnica Berryshka

IZVIR BOŽANSKE ČOKOLADE BERRYSHKA

Kako nastane?

Poglejte v našo čokoladnico in se prepričajte o kakovosti naših izdelkov.

POGLED V NAŠO ČOKOLADNICO

 

5 slajd Izdelki Berryshka

VEČKRATNO MEDNARODNO NAGRAJENI IZDELKI PREMIUM KAKOVOSTI

Izdelki Berryshka

Berryshka pijače se odlikujejo z veliko nagradami mednarodno priznane kakovosti, od bronastih pa do zlatih nagrad, s strani največjih mednarodno priznanih tekmovanj, kot so International Wine and Spirits Competition (IWSC), World Competition (WSC) in World Spirits Award by Wolfram Ortner.

ŽGANE PIJAČE & LIKERJI ČOKOLADE DARILNI PROGRAM