Bogati in žametni okusi z nizko vsebnostjo sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov.

S SRCEM SMO PREDANI NARAVI.

 

V objemu starodavnega gozda ustvarjamo prvovrstne okuse, mednarodno priznane kakovosti, katerih sestavine so skrbno izbrani plod neokrnjene narave.

Berryshka žgane pijače in likerji so poleg samostojnega pitja, tudi edinstvena in bogata izbira pri pripravi različnih koktajlov. Od najenostavnejših, ki jih lahko pripravite na domači zabavi svojim prijateljem, do najzahtevnejših, ki jih uživate v vašem najboljšem lokalu.

Prepusti se avanturi okusov in svoji domišljiji ter uživaj v mešanju različnih okusov, ki vzbudijo različne čute.

 


Set miniaturk Bar

Poigraj se z okusi in uživaj!

Premium darilni paket miniaturnih stekleničk likerjev v družbi edinega slovenskega mednarodno priznanega London gina, s priloženimi koktajl recepti.  

Brinovo žganje starano v hrastovem sodu

Edinstven. Mehak, nepozaben okus s pridihom tradicije v novi izvedbi.

Omejena polnitev vrhunsko pripravljenega brinjevca je zaradi staranja v hrastovem sodu resnična posebnost. Trikrat destiliran brinjevec, v barvi čistega jantarja, ki vas bo očaral s svojim žlahtnim vonjem ter nežno sladkimi, sočnimi toni in dotikom hrasta. Posebnež za posebne priložnosti.

Ribezov liker Berryshka

Žametnost, ki zapelje.

Opojni napitek drznosti, harmonije ljubezni in pregrešnosti. Nepozabna avantura vonjav svežega črnega ribeza in svežine bistrega izvira.

Borovničev liker Berryshka

Čaroben okus prave gozdne divjine.

Borovničke polne čarobnosti, čutnosti in skrivnih gozdnih vonjav. Nepozabna avantura kočevskih gozdov in okusa svežih borovnic, s pridihom terana.

London Gin Berryshka

Nenadomestljiv in prvinski okus.

Edini mednarodno priznani slovenski London gin – opojni napitek nežnosti in skritih čutnosti. Okusi edinstveno avanturo gozda in harmonije vonjav izbranih zelišč.

Brinjevec Berryshka

Tradicionalen, vendar poseben.

Nepremagljiva strast in divji temperament, ki mu ni para. Okusi edinstveno avanturo gozda in skrivnostne svežine bistrega izvira, ki žubori pod krošnjami stoletnih dreves.

BrinGin Berryshka

Naravnost edinstven.

Edinstvena kombinacija brinjevca in devetih zelišč, mešanica spomladanskih sončnih žarkov in kapljic dežja. Okusi edinstveno avanturo gozda in svežino bistrega izvira.