Eleganca, najrazličnejše kombinacije okusov in drzne kreacije iz naravnih sestavin.

S SRCEM PREDANI NARAVI.

 

V objemu starodavnega gozda ustvarjamo prvovrstne okuse, mednarodno priznane kakovosti, katerih sestavine so skrbno izbrani plod neokrnjene narave.

Berryshka žgane pijače in likerji so poleg samostojnega pitja tudi edinstvena in bogata izbira pri pripravi različnih koktajlov. Od najenostavnejših, ki jih lahko pripravite na domači zabavi svojim prijateljem, do najzahtevnejših, ki jih uživate v vašem najljubšem lokalu.

Prepusti se avanturi in uživaj v okusih Berryshke.

 


Gin ‘N Berry gin Berryshka

NOVO!! Gin ‘N Berry gin, ime, ki odlično opiše našo novo pijačo. Pri ideji za razvoj tega gina smo se navezali na Dolenjsko in zgodbo naše destilarne. Združili smo vse prednosti, ki so nam na voljo v okolici in v sami destilarni – gin in jagode. Osnovi, našemu London Dry ginu smo dodali 100% sok … več

Purfl Gin Berryshka

STARA ZGODBA, NOVA, MODRA IZVEDBA

NOVO!   Purfl Navy Strength gin, ime, za katerim stoji res posebna zgodba. Pri ideji za ta gin smo se navezali na zgodbo, ki sega v davno 18. stoletje in jo skupaj s pravimi začimbami zaokroži v celoto. Narejen je na osnovi našega London Dry gina, dodali smo mu le pomarančo, ki se lepo vključi … več

Set miniaturk Bar

Poigraj se z okusi in uživaj!

Premium darilni paket miniaturnih stekleničk likerjev v družbi London Dry gina s priloženimi koktajl recepti.  

Brinovo žganje starano v hrastovem sodu

Nepozaben okus s pridihom tradicije v novi izvedbi.

Trikrat destilirano brinovo žganje je zaradi triletnega staranja v hrastovem sodu resnična posebnost. Z njegovo čudovito jantarjevo barvo in z nežno sladkimi, sočnimi toni očara vsakega, ki ceni izvirnost. Postrezite ga hladnega kot samostojno pijačo ali kot digestiv. Posebnež za posebne priložnosti.

Orehov liker Berryshka

Harmonija okusov.

Liker ima pristen okus po orehu, dodan mu je izvleček kave ter kanček karamele. Odlično se poda k raznim sladicam, primeren pa je tudi za samostojno uživanje. To je napitek iz zlatih plodov mogočnega stoletnega oreha.

Ribezov liker Berryshka

Žametnost, ki zapelje.

Ribezov liker združuje delikaten sok črnega ribeza z 20% alkohola. Prava posebnost, ki ji ni para. To je pijača drznosti, ljubezni in pregrešnosti, ki pričara nepozabno avanturo sladkih vonjav svežega črnega ribeza in svežino bistrega izvira. Liker je odličen v koktajlih, še posebej v kombinaciji s sirupom in penino.

Robidov liker Berryshka

Nežnost s kančkom gozdne eksotike.

Robidov liker je mešanica alkohola in najokusnejšega robidovega soka, s katerim je sadna nota likerja še posebej izražena. Že prvi požirek pričara pravo potovanje čutov po dih jemajočem kočevskem gozdu in griču polnih robid. Okus nežnosti, gozdnih dotikov in čarobnih meglic.

London Dry Gin Berryshka

Nenadomestljiv prvovrsten okus.

Prvi slovenski gin je Berryshka London Dry Gin in združuje nežnost brinja s skrbno izbranimi devetimi zelišči in začimbami. Berryshka Gin, destiliran po postopku London Dry, je večkratni prejemnik mednarodnih nagrad za kakovost. Opojni napitek nežnosti in skritih čutnosti. Harmonija gozda in vonjav izbranih zelišč.

Brinjevec Berryshka

Tradicionalen, vendar poseben.

Čisti, trikrat destiliran brinjevec iz najboljših brinovih jagod, destiliran v bakrenih kotlih iz prejšnjega stoletja. Nepremagljiva strast in divji temperament, ki mu ni para. Pomisli na gozd in skrivnostno svežino bistrega izvira, ki žubori pod krošnjami stoletnih dreves.

BrinGin Berryshka

Naravnost izjemen.

Edinstvena mešanica brinjevca in skrbno izbranih devetih zelišč, mešanica spomladanskih sončnih žarkov in kapljic dežja. Okusi avanturo gozda in svežino bistrega izvira.