Poslovna darila in darila za posebne priložnosti, ki pustijo nepozaben vtis.

ROČNO IZDELANA Z LJUBEZNIJO.

 

Predani smo k povzdigovanju umetnosti okušanja in gurmanskim užitkom – odkrivanju novih svetov, združevanju dveh najbolj pregrešnih sladkosti – ročno izdelanih čokolad in likerjev v različnih dimenzijah.

Izraziti naklonjenost in pravo pozornost na iskreni način, s stilom in pridihom elegance – z Berryshka darilnimi paketi, za vsakogar, ki ceni eleganco, prefinjenost in iskrenost.

Kjerkoli na svetu.


Gin ‘N Berry gin Berryshka

NOVO!! Gin ‘N Berry gin, ime, ki odlično opiše našo novo pijačo. Pri ideji za razvoj tega gina smo se navezali na Dolenjsko in zgodbo naše destilarne. Združili smo vse prednosti, ki so nam na voljo v okolici in v sami destilarni – gin in jagode. Osnovi, našemu London Dry ginu smo dodali 100% sok … več

Purfl Gin Berryshka

STARA ZGODBA, NOVA, MODRA IZVEDBA

NOVO!   Purfl Navy Strength gin, ime, za katerim stoji res posebna zgodba. Pri ideji za ta gin smo se navezali na zgodbo, ki sega v davno 18. stoletje in jo skupaj s pravimi začimbami zaokroži v celoto. Narejen je na osnovi našega London Dry gina, dodali smo mu le pomarančo, ki se lepo vključi … več

Praline mint 60g

Nežni, elegantni in abstraktni pralineji iz Berryshkinie zbirke.

Praline iz temne čokolade, ročno, abstraktno poslikane, ter polnjene z edinstvenim polnilom minta. Nežen okus, ki zapolni vaše brbončice že ob prvem ugrizu. Za vse, ki preprosto obožujete svežino minta.

Praline assorted 120g

Eksotični, pisani in okusni.

Zbirka močnih eksotičnih okusov v eni škatlici. Prefinjeni pralineji z najrazličnejšimi poslikavami iz naravnih barvil, polnjeni vse od klasičnega lešnika pa do tropskih sadežev. Zbirka, ki bo v vas prebudila občutke, za katere sploh niste vedeli, da jih lahko občutite. Posebno pakiranje za vse, ki cenite nekaj posebnega.

Mlečna čokolada

Razvajanje na najboljši način.

Privošči si košček čokolade polnega okusa in okusi čarobnost Kočevskega gozda in ljubezen, s katero je bila ročno izdelana.

Set miniaturk Bar

Poigraj se z okusi in uživaj!

Premium darilni paket miniaturnih stekleničk likerjev v družbi London Dry gina s priloženimi koktajl recepti.  

Brinovo žganje starano v hrastovem sodu

Nepozaben okus s pridihom tradicije v novi izvedbi.

Trikrat destilirano brinovo žganje je zaradi triletnega staranja v hrastovem sodu resnična posebnost. Z njegovo čudovito jantarjevo barvo in z nežno sladkimi, sočnimi toni očara vsakega, ki ceni izvirnost. Postrezite ga hladnega kot samostojno pijačo ali kot digestiv. Posebnež za posebne priložnosti.

Čokoladne kroglice

Očarljive sladke radosti s pridihom baročne elegance.

Resnična umetnost razvajanja in užitkov s čokoladnimi kroglicami Berryshka, na najbolj prefinjen način.

Čokoladne praline 280g

Nepremagljiv okus sadnih polnil in čokolade iz najboljšega kakavovca.

Prefinjeni pralineji z edinstveno noto pozornosti, zate, prijatelje, kot poslovno darilo ali kot darilo za posebno priložnost.

Čokoladne praline 140g

Nepremagljiv okus sadnih polnil in čokolade iz najboljšega kakavovca.

Prefinjeni pralineji z edinstveno noto pozornosti, zate, prijatelje, kot poslovno darilo ali kot darilo za posebno priložnost.