Predani smo k povzdigovanju umetnosti okušanja in gurmanskim užitkom.

OBČUTI ČAROVNIJO BERRYSHKA VONJEV IN OKUSOV TER UŽIVAJ.

 

Vsaka sestavina naših Berryshka čokolad je skrbno izbrana. Nizka vsebnost sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov ter prvovrstni kakav najboljše kakovosti s plantaž Dominikanske republike.

Izraziti naklonjenost in pravo pozornost na iskreni način, s stilom in pridihom elegance – z Berryshka darilnimi paketi za vsakogar, ki ceni eleganco, prefinjenost in iskrenost.

Kjerkoli na svetu.


Praline mint 60g

Nežni, elegantni in abstraktni pralineji iz Berryshkinie zbirke.

Praline iz temne čokolade, ročno, abstraktno poslikane, ter polnjene z edinstvenim polnilom minta. Nežen okus, ki zapolni vaše brbončice že ob prvem ugrizu. Za vse, ki preprosto obožujete svežino minta.

Praline assorted 120g

Eksotični, pisani in okusni.

Zbirka močnih eksotičnih okusov v eni škatlici. Prefinjeni pralineji z najrazličnejšimi poslikavami iz naravnih barvil, polnjeni vse od klasičnega lešnika pa do tropskih sadežev. Zbirka, ki bo v vas prebudila občutke, za katere sploh niste vedeli, da jih lahko občutite. Posebno pakiranje za vse, ki cenite nekaj posebnega.

Mlečna čokolada

Razvajanje na najboljši način.

Privošči si košček čokolade polnega okusa in okusi čarobnost Kočevskega gozda in ljubezen, s katero je bila ročno izdelana.

Čokoladne kroglice

Očarljive, sladke radosti s pridihom baročne elegance.

Resnična umetnost razvajanja in užitkov s čokoladnimi kroglicami Berryshka, na najbolj prefinjen način.

Čokoladne praline 280g

Nepremagljiv okus sadnih polnil in čokolade iz najboljšega kakava.

Prefinjeni pralineji z edinstveno noto pozornosti, zate, prijatelje, kot poslovno darilo ali kot darilo za posebno priložnost.

Čokoladne praline 140g

Nepremagljiv okus sadnih polnil in čokolade iz najboljšega kakava.

Prefinjeni pralineji z edinstveno noto pozornosti, zate, prijatelje, kot poslovno darilo ali kot darilo za posebno priložnost.