Pogled v Destilarno in čokoladnico Berryshka

pogled v destilarno

BERRYSHKA – THE SPIRIT OF CREATIONS.
IN GOOD SPIRITS WE TRUST.

Spoznaj Svet ustvarjanja in se prepusti.

»Enkratno & nepozabno doživetje.«


Kot močan zagovornik odgovornega pitja alkohola, stremimo k umetnosti pristnega in zmernega okušanja.

Pred kratkim smo za namen vodenja ogledov in dvigovanja kulinaričnih užitkov, odprli vrata naše Destilarne in čokoladnice tudi za turizem.

 

Iščete nova doživetja, ste željni novih znanj ali pa ste le radovedni in strastni gurman?

Vabimo vas v našo Destilarno in čokoladnico Berryshka, v kraj Obrh na Dolenjskem. V objem čiste in neokrnjene narave kočevskega pragozda, kjer ob petju ptic in ob kristalno čistem izviru, spoznate svet ustvarjanj in se prepustite razvajanju božanskosti okusov.

To enkratno in nepozabno doživetje polno novih znanj, zabave in gurmanskega okušanja, bo odkrilo nekaj naših skrivnosti in znanj, ki se prepletajo v ustvarjanju naših eteričnih olj blagovne znamke BF, premium pijač in čokoladnih izdelkov blagovne znamke Berryshka, večkratno mednarodne priznane znamke za vrhunsko kakovost.

Z vodenim ogledom v družbi mojstra destilacije, vas popeljemo v naše prostore in vam razkrijemo način ustvarjanja vrhunskih okusov in arom, nekaj  skrivnosti in znanj, ki se prepletajo v naših prvovrstnih žganicah in eteričnih oljih. S sprehodom po prostorih, spoznate celotni postopek destilacije, vse od mletja, destilacije in fermentacije surovin, do polnjenja, zapiranja in etiketiranja steklenic, kjer vsi postopki še vedno potekajo ročno.

Vonj žlahtne čokolade je tisti, ki vas zapelje v našo čokoladnico, kjer neposredno izpod rok čokoladne mojstrice opazujete drzne kreacije, naših ročno izdelanih čokoladnih izdelkov. Vsaka sestavina naših čokolad je skrbno izbrana. Prvovrstni kakav najboljše kakovosti, nizke vsebnosti sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov. Natančna toplotna obdelava in oblikovanje čokolade, vlivanje v modele in priprava kremnega polnila za pralineje, so le nekateri postopki, ki jih spoznate in so potrebni za izdelavo naših premium čokoladnih izdelkov.

V prijetnem degustacijsko-prodajnem salonu se ob pogledu na roške gozdove in smaragdni izvir, lahko prepustite zapeljati aromam naravnih eteričnih olj blagovne znamke BF in izbranim okusom mednarodno nagrajenih žganic in čokoladnih izdelkov blagovne znamke Berryshka.
Vse naše izdelke lahko ob pomoči izkušenih svetovalcev kupite v butični prodajalnici, kjer obenem najdete tudi darilo za vsako priložnost.

 

 

V skladu s priporočili in predpisi NIJZ bosta od petka, 12. marca 2021 pa vse do preklica

ODPRTA  TRGOVINA in TERASA NAŠE KAVARNE BERRYSHKA.

Vodeni ogledi se še vedno NE IZVAJAJO.

 

DELOVNI ČAS (v času omejitev):

– petek:  12:00 – 19:00

– sobota: 12:00 – 19:00

– nedelja: 12:00 – 19:00

Vstop v trgovino je prilagojen vsem priporočilom pristojnih institucij.

Prosimo, da si pred vstopom razkužite roke, v trgovino vstopate posamično in z masko.

 

 

Ob vstopu na teraso vas prosimo, da upoštevate vsa navodila pristojnih institucij.

Pred vstopom na teraso si razkužite roke, vstopajte z masko in upoštevajte medsebojne razdalje. Za vsako mizo so lahko naenkrat le 4 osebe.

Upoštevajte omejitev števila oseb na terasi.

 

 

KJE NAS NAJDETE?

Destilarna in čokoladnica Berryshka

Obrh 17a

8350 Dolenjske Toplice

 

Za obisk in voden ogled Destilarne in čokoladnice Berryshka je potrebna predhodna rezervacija.
 

REZERVIRAJ TERMIN

ali pokliči na +386 31 705 438

 

 


Ročno izdelane mojstrovine.


OBIŠČI NAS!

captcha